Print header

Osvetlimo naš svet

10.11.2011

5. decembra – na mednarodni dan prostovoljstva in ob 10. obletnici mednarodnega leta prostovoljstva bo v New Yorku  posebno zasedanje Generalne skupščine Združenih narodov, katerega rdeča nit bo prostovoljstvo. 

Priznana pevka in ambasadorka UNICEF-a Angélique Kidjo se je pred zasedanjem GSZN pridružila prizadevanjem Programa prostovoljstva Združenih narodov (UNV). Svojo pesem Agolo je posvetila prostovoljcem po vsem svetu v upanju, da bo tudi zasedanje skupščine prineslo večje priznanje in podporo prostovoljstvu.

Pred zasedanjem skupščine UNV poziva prostovoljce, da s pošiljanjem fotografij, ki prikazujejo moč prostovoljskih akcij,  pokažejo svetu, zakaj je prostovoljstvo pomembno.

UNV je aktiven v 130 državah v svetu in želi s to kampanjo zbrati fotografije iz vseh držav. Zbirka vseh fotografij bo na voljo na spletu od 7. decembra.

Vsak dan v vsaki državi prostovoljci spreminjajo življenja. Vsak teden bodo na spletni strani http://volunteeringmatters.unv.org/ s prejemanjem vaših fotografij osvetlili vašo državo, naš svet. Podelite vaše izkušnje in si oglejte, kakšne spremembe prinašajo drugi prostovoljci in prostovoljke

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se