Print header

Objava potreb po prostovoljcih na prostovoljstvo.org

14.11.2011

Prostovoljske e-novice, ki jih pošiljamo vsakih 14 dni, želimo vedno narediti zanimive in pestre tudi kar se tiče ponudbe svežih prostovoljskih del.

Prostovoljci prihajajo z različnih koncev Slovenije, zato želimo vsem omogočiti, da najdejo prostovoljsko delo v bližini svojega kraja. Pri tem pogosto naletimo na oviro, saj imajo prostovoljci iz osrednje Slovenije na voljo pester izbor del, medtem ko je za prostovoljce iz ostalih regij izbira bistveno manjša. Med objavami lahko trenutno zasledimo le pet objav za Štajersko, štiri za Dolenjsko, tri za Gorenjsko in zgolj eno objavo za Prekmursko regijo, čeprav smo prepričani, da tudi v teh regijah potrebujete in cenite prostovoljsko pomoč. Prav zato vas ponovno vabimo, da na portalu prostovoljstvo.org objavite svoja povpraševanja po prostovoljcih, ki jih bomo uvrstili tudi v petkove e-novice in jih s tem naredili še bolj zanimive za prostovoljce.

Če vas pesti časovna stiska in se bojite, da vam bo objavljanje novic na www.prostovoljstvo.org vzelo preveč časa, nam lahko svoje povpraševanje po prostovoljcih pošljete tudi po elektronski pošti (novice@filantropija.org), mi pa ga bomo objavili namesto vas. Da bi to lahko storili, nujno potrebujemo naslednje podatke:

10. Naziv organizacije:
11. Naziv dela:
12. Regija opravljanja prostovoljskega dela:
13. Št. ur na teden:
14. Opis dela / akcije:
15. Potrebe se zbirajo do:
16. Kontaktna oseba:
17. Telefon kontakta:
18. E-naslov kontakta:

Za Slovensko mrežo prostovoljskih organizacij
Slovenska filantropija, Združenje za promocijo prostovoljstva

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se