Print header

Nagrajena Hiša Sadeži družbe

22.12.2011

V polni dvorani Gledališča Park v Murski Soboti je včeraj potekal dobrodelni koncert, v okviru katerega so bila podeljena županova priznanja na področju prostovoljstva. Nagrado je prejela tudi Hiša Sadeži družbe.

Na dobro delno obarvani prireditvi so bila ob sklepajočem se evropskem letu prostovoljstva podeljena županova priznanja na področju prostovoljstva. Župan Mestne občine Murska Sobota Anton Štihec je izročil županova priznanja v naslednjih kategorijah:

  • Naj prostovoljska organizacija 2011 v Mestni občini Murska Sobota je postala Hiša Sadeži družbe Murska Sobota.
  • Naj prostovoljka 2011 v Mestni občini Murska Sobota je postala Tatjana Fras, prostovoljka v Hiši Sadeži družbe.
  • Županovo priznanje za Naj prostovoljno društvo 2011 v Mestni občini Murska Sobota je prevzela predsednica Komisije za socialno varstvo in aktiv prostovoljcev pri Društvu upokojencev Murska Sobota. Župan je poleg izročil posebno zahvalo osmim prostovoljkam, ki so zaslužne za uspeh projekta »Starejši za starejše«, za katerega je komisija tudi prejela priznanje.
  • Županovo priznanje za  naj prostovoljski dogodek je dobila prireditev "Zaigrajmo in zapojmo po domače 2011", za katero se je organizator Geza Farkaš odpovedal vstopnini, prostovoljne prispevke pa namenil za nakup mamografa v murskosoboški bolnišnici. 

Tereza Novak, priznanje Hiši Sadeži družbeZa priznanje za naj prostovoljsko organizacijo se je zahvalila direktorica Slovenske filantropije Tereza Novak. 

Na koncertu, ki ga je Mestna občina Murska Sobota organizirala skupaj z Ekonomsko šolo Murska Sobota, Zavodom za kulturo, turizem in šport Murska Sobota ter Art Music Orchestra, so nastopili dijaki ekonomske šole z mjuziklom "Pariz ali jaz", godalni kvartet Rožmarinke, Art Music Orchestra, Nika Zorjan in Regina.

Izkupiček od prodanih vstopnic in prostovoljnih prispevkov obiskovalcev včerajšnjega koncerta bo namenjen za družino iz Murske Sobote.

Fotografije s prireditve

 


Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se