Print header

SODELUJ Z LASTNIM PRISPEVKOM NA FILMSKEM FESTIVALU "NA POTI« 2010!

15.04.2010

Slovenska filantropija in Zavod Voluntariat v počastitev svetovnega dneva beguncev (20. junij) pripravljata festival migrantskega filma Na poti, ki bo potekal med 14. in 20. junijem na različnih lokacijah v Ljubljani.


V sklopu festivala bomo prikazali filme in krajše video izdelke različnih žanrov (dokumentarni film, igrani film, celovečerni/kratki film, animirani film ipd.), ki bodo na različne načine osvetlili osrednje teme festivala. Te so: (prisilne) migracije, azil in begunci. Projekcije filmov bomo povezali s serijo delavnic, debat in okroglih miz, na katerih bodo povabljeni strokovnjaki in drugi gostje ter zbrano občinstvo prikazane vsebine in tematike dodatno razširili in poglobili s svojimi znanji, izkušnjami in osebnimi pogledi.

Namen festivala je v slovenski širši javnosti in medijih zbuditi zanimanje za aktualna vprašanja povezana z obravnavanimi temami, saj menimo, da je lahko prav film zelo privlačen in učinkovit komunikacijski medij, s katerim je moč doseči in v debato vključiti tudi širšo publiko.

Pri tem želimo vsem zainteresiranim omogočiti sodelovanje pri festivalu in jih povabiti k predstavitvi lastnih pogledov na obravnavane teme in vprašanja. S tem namenom smo eno izmed programskih sekcij namenili predstavitvi kratkih filmov, ki jih bodo prispevali posamezniki in posameznice kot si ti! Za sodelovanje in snemanje kratkega filma ni potrebno profesionalno znanje, potrebna je le želja po predstavitvi in deljenju lastnih pogledov s publiko!


Natančnejše vsebinske in tehnične informacije

Prijavni obrazec za udeležbo

 

Svoj izdelek nam pošlji do 1. junija 2010 na naslov:

Slovenska filantropija
Združenje za promocijo prostovoljstva
Za Filmski Festival »Na poti «
Poljanska 12,
1000 Ljubljana


filmski.festival.napoti@gmail.com
http://filmskifestivalnapoti.weebly.com
+386 51 389 929 (Slovenska Filantropija: Marina // Lucía )
+386 31 813 939 (Zavod Voluntariat: Uroš )

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se