Print header

Že 10. iščemo Naj prostovoljce in Naj projekt

15.02.2012

Mladinski svet Slovenije letos že desetič zapovrstjo razpisuje natečaj Prostovoljec leta, v okviru katerega bomo izbirali najboljše prostovoljke, prostovoljce, prostovoljski projekt, mladinskega voditelja oz. voditeljico in mladinski projekt.

K prijavi v natečaj Prostovoljec leta 2011 vabimo vse nevladne organizacije, javne institucije, neformalne skupine in posameznike; skratka vse, ki ste v svoje dejavnosti v letu 2011 vključevali prostovoljstvo. Edini pogoj za prijavo je ustrezno izpolnjena prijavnica za posameznike, če prijavljate posameznega prostovoljca ali prostovoljko, oz. prijavnica za projekt, če prijavljate projekt. Navodila in prijavnice najdete na spletni strani MSS. Če imate težave pri dostopanju do dokumentacije, prosimo pišite na prostovoljec@mss.si in z veseljem vam bomo pomagali.

Pri posameznikih bomo izbirali najboljše v 6 kategorijah: Naj prostovoljko in Naj prostovoljca v starostnih skupinah do 19 let, od 20 do 30 let in nad 30 let.

Vsi prijavljeni prostovoljci in prijavitelji oz. predstavniki prijaviteljev boste po zaključku natečaja povabljeni na zaključno prireditev, ki bo predvidoma v juniju 2012.

Dr. Danilo Türk, predsednik RS, še naprej ostaja pokrovitelj projekta.

Prijave naslovite na prostovoljec@mss.si oz. Mladinski svet Slovenije, Erjavčeva cesta 4, 1000 Ljubljana. Rok za prijave je 6. april 2012.

 

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se