Print header

Nagradna igra – tvoja prostovoljska zgodba

02.03.2012

Slovenska filantropija v letu 2012 obeležuje 20 let delovanja.

Ob tem jubileju pripravljamo nagradno igro, ki poteka vsak mesec.

V mesecu februarju ste sodelovali s predlogi za aktivnosti na letošnjem Dnevu za spremembe, ki bo potekal 21. aprila in bomo z njim premagovali osamljenost. Nagrajencu Mateju iskreno čestitamo.   

V mesecu marcu vas pozivamo, da na zidu FB profila prostovoljstvo.org objavite vašo prostovoljsko zgodbo. Na kratko opišite vaše prostovoljsko udejstvovanje in ne pozabite zapisati, kaj s tem pridobivate vi, kaj vas motivira za opravljanje prostovoljskega dela.

Komisija bo med objavljenimi prispevki od 1. do 31. marca nagradila zgodbo, ki bo najbolj navdihujoča in spodbudna. Nagrajenec pa si bo lahko izbral svojo nagrado. Na voljo so majice Dobra dela ne potrebujejo reklame. Dobra dela potrebujejo vas. in majice 100 % prostovoljec/prostovoljka ter izdelki Hiše Sadeži družbe (Torba Sadeži družbe, »Naredi si« lutka, Igra Spomin).  

Pravila nagradne igre

Matejev predlog:
Ob Dnevu za spremembe, ki bo potekal 21. aprila ter v Evropskem letu aktivnega staranja in medgeneracijskega sodelovanja, bi lahko organizirali aktivno druženje učencec osnovnih šol s starejšimi občani, ki so v domovih. Potekala bi nekakšna oblika neformalnega druženja (ob pogostitvi, skupnem delu/ustvarjanju ali drugi obliki druženja); središče, glavni namen pa bi bila (ob predhodni privolitvi, volji) akcija fotografiranja življenja v domu starejših. Fotografije bi nato izobesili na stene doma, kjer bi popestrile prostore in ustvarile prijetnejšo, bolj osebno atmosfero, (ki se pritiče DOMU).

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se