Print header

Tudi usposabljanja nas bogatijo

05.03.2012

Na Slovenski filantropiji v Ljubljani je skupina udeležencev zaključila drugi modul usposabljanja v okviru projekta IN SEM

 Prostovoljstvo - krepitev vrednot nenasilja.

Udeleženci smo bili navdušeni nad celotnim usposabljanjem. Naša skupina je bila izjemno homogena, uigrana in domiselna. Med nami so se stkale prave pristne vezi in počutje je bilo odlično.

Zakladnico znanja, izkušenj ter seveda primere dobre prakse sta nam na zanimiv, nazoren, včasih šaljiv ter tudi ganljiv način predstavila izvajalca Sašo Kronegger in Alenka Oblak. Vse to sem še posebno občutila sama, saj moj poklic ni pedagoški. Sem zunanja sodelavka humanih vrednot na Osnovni šoli P.P.Vergerio Il Vecchio Koper– prostovoljka humanih vrednot RK.

Polni novih zamisli, »oboroženi» z dragocenim znanjem, ki nam je kot izziv na poti prostovoljstva in pridobivanja tega poslanstva med učenci in dijaki, bomo lahko uspešno širili pridobljeno znanje.

Vsem snovalcem tega projekta in izvajalcem usposabljanja ena velika hvala. Mojim dragim kolegicam in kolegu, od katerih sem se marsikaj naučila, pa veliko dobrih projektov na njihovem delovnem mestu.

Marija Jereb
prostovoljka RK

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se