Print header

Nagradna igra – medgeneracijska prostovoljska izkušnja

02.04.2012

Slovenska filantropija v letu 2012 obeležuje 20 let delovanja.

Ob tem jubileju pripravljamo nagradno igro, ki poteka vsak mesec.

V mesecu februarju ste sodelovali s predlogi za aktivnosti na letošnjem Dnevu za spremembe, ki bo potekal 21. aprila in bomo z njim premagovali osamljenost. Čestitamo Mateju.

V mesecu marcu ste objavljali svoje prostovoljske zgodbe. Nagradili smo zgodbo prostovoljke Ester, ki ji seveda čestitamo.

V mesecu aprilu,v katerem praznujemo tudi mednarodni dan medgeneracijske solidarnosti (29.4.), vas pozivamo, da na zidu FB profila prostovoljstvo.org objavite svojo medgeneracijsko prostovoljsko izkušnjo.
Lahko je biti prostovoljec. Težje je prejeti pomoč.
Pogosto, predvsem kadar gre za medgeneracijsko sodelovanje, je to lahko tudi zabavno. Opišite, kaj ste prejeli, pridobili, česa ste se naučili od druge generacije.

Komisija bo med objavljenimi prispevki od 1. do 30. aprila  nagradila najboljšo izkušnjo. Nagrajenec pa si bo lahko izbral svojo nagrado. Na voljo so majice Dobra dela ne potrebujejo reklame. Dobra dela potrebujejo vas. in majice 100 % prostovoljec/prostovoljka ter izdelki Hiše Sadeži družbe (Torba Sadeži družbe, »Naredi si« lutka, Igra Spomin).

Pravila nagradne igre

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se