Print header

Podaljšan natečaj Prostovoljec leta

05.04.2012

Obveščamo vas, da Mladinski svet Slovenije prelaga rok za prijave v natečaj Prostovoljec leta na petek, 13. april 2012. Zaradi nekaterih prošenj organizacij, ki ne morejo pravočasno pridobiti prilog za prijavo, podpisov in življenjepisov prostovoljcev, smo se odločili, da vam damo na voljo teden več.

V tem času smo tudi prejeli nekatera vprašanja v zvezi z natečajem; tule je povzetek odgovorov:

• VSI LAHKO KANDIDIRAJO ZA NAJ PROSTOVOLJKE IN NAJPROSTOVOLJCE, NE GLEDE NA STAROST.
• NI POGOJ ZA PRIJAVO, DA SE PRIJAVLJENI PROSTOVOLJCI / PROJEKTI UKVARJAJO Z MLADIMI. To je pomembno le za kategorijo mladinskih voditeljev in mladinskih projektov.
• EN PRIJAVITELJ LAHKO PRIJAVI VEČ PROSTOVOLJCEV IN PROJEKTOV; omejitev ni.
• PRIJAVITELJ JE LAHKO KDORKOLI.
• PROJEKTE MORAJO PRIJAVITI IZVAJALCI TEH PROJEKTOV; PRIJAVITELJ NE MORE BITI NEKDO, KI PROJEKT POZNA "OD ZUNAJ". Lahko pa npr. spiše priporočilo, ki se ga priloži k prijavi.
• ČE IMAMO 2 ENAKOVREDNA IZVAJALCA ISTEGA PROJEKTA, sta lahko prijavitelja oba, in to napišite v prijavnico. Situacijo lahko pojasnite tudi v priloženem dopisu ali drugih prilogah.
• ČE KARKOLI V PRIJAVI NE USTREZA POVSEM OKVIRU RAZPISA in prijavnice, priložite ustrezno pojasnilo.

Pa še tole: Zaključna prireditev bo predvidoma 14. junija 2012 na Brdu pri Kranju, kjer nas bo ponovno gostil predsednik RS, dr. Danilo Türk.

NE POZABITE!: Promocija prostovoljnega dela je ključni namen natečaja in z njim lahko pomagamo pohvaliti in vzpodbuditi prostovoljsko delo tudi pri vas, v vaši organizaciji. Vsi sodelujoči prostovoljci in prijavitelji projektov prejmejo vsaj priznanje za sodelovanje.

Mladinske organizacije in organizacije za mlade pa ne pozabite, da bomo izbirali tudi Naj mladinskega voditelja in Naj mladinski projekt.

Vse informacije, razpis in prijavnici lahko najdete na naši spletni strani preko naslednje povezave: http://www.mss.si/sl/novice/669/2012/ze-10ic-iscemo-naj-prostovoljce-in-naj-projekt.
- razpis: http://www.mss.si/datoteke/dokumenti/MSS-016-12_PL11_razpis.pdf;
- prijavnica za posameznike: http://www.mss.si/sl/novice/669/2012/ze-10ic-iscemo-naj-prostovoljce-in-naj-projekt;
- prijavnica za projekte: http://www.mss.si/sl/novice/669/2012/ze-10ic-iscemo-naj-prostovoljce-in-naj-projekt

Predstavitev projekta iz prejšnjih let:
http://www.mss.si/datoteke/dokumenti/prostovoljec_leta_2012_web_pop.pdf.

V primeru težav z dostopanjem do dokumentacije kot tudi kakršnihkoli drugih vprašanj se lahko obrnete na nas tudi preko e-pošte prostovoljec@mss.si ali tel. 01 425 60 55 oz. 041 401 257. Prosimo vas, da čim več uporabljate e-pošto; telefon pa (zaradi naše prezaposlenosti) le, kadar ne gre drugače.

Mladinski svet Slovenije

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se