Print header

Aktivnosti v okviru projekta Dan za spremembe na OŠ Kuzma

20.04.2012

Prostovoljci in prostovoljke OŠ Kuzma smo se odločili, da svoje že kar dolgoletno delo, pomoč starejšim prikažemo tudi v okviru projekta Dan za spremembe. Tako smo že kar nekaj časa skupaj s socialno pedagoginjo Suzano skrbno načrtovali naše dejavnosti, ki jih bomo izvedli. K projektu smo povabili dve naši varovanki, kateri obiskujemo že dolgo časa in ju že zelo dobro poznamo. Obe varovanki živita sami, zato sta vsakega našega obiska še kako veseli.

Razveselila pa nas je tudi študentka Anina, ki se je odločila, da bo v naših aktivnosti sodelovala kot vodja ene od skupin. Tako smo za izvedbo aktivnosti oblikovali tri skupine. Ena skupina prostovoljcev je ta dan preživela tudi skupaj z varovanci doma starejših v Kuzmi. V dom smo namreč kot prostovoljci vključeni tudi tekom šolskega leta. Na naših treh lokacijah so potekale različne dejavnosti, ki smo jih poskušali tudi strniti v pisni obliki. Veliko več o našem delu pa povedo seveda fotografije, ki so ob tem nastale.

Prepričani smo, da smo s svojimi izvedenimi aktivnostmi zgolj še potrdili naša dobra dela. To so potrdili tudi naši varovanci, ko so v znak zahvale potočili tudi kakšno solzo. Vsi so nas sprejeli z odprtim srcem in toplimi dlanmi, katerih stisk nam je dal vedeti, da so nas še kako veseli. S svojimi dejanji smo prepričani, da je lahko Dan za spremembe vsak nov dan, le če vidiš svet okrog sebe z odprtimi očmi.  Več

Prostovoljci in prostovoljke OŠ Kuzma

    

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se