Print header

V Preddvoru še posebej veselo

21.04.2012


V Domu starejših občanov Preddvor je 20 prostovoljcev pripravilo kulturno prireditev, v katero smo vključili nastop lokalnega pevskega zbora, ki se je z veseljem prostovoljno udeležil akcije.
Hkrati smo obeležili visok jubilej stanovalke Doma starejših občanov Preddvor, gospe Polak Marte, ki bo 22. aprila 2012 praznovala 102. rojstni dan.
Veseli smo bili tudi udeležbe župana občine Preddvor v kateri Dom deluje, g. Mirana Zadnikarja, ki nam je namenil nekaj spodbudnih besed, se zahvalil občanom za njihov prispevek k prostovoljstvu v Domu in lokalni skupnosti.
V imenu Mestne Občine Kranj se je prireditve udeležila ga. Nada Bogataj, ki je njihovi občanki iz srca čestitala. Seveda pa je svoj prispevek k akciji dodala tudi direktorica Doma starejših občanov Preddvor, ga. Andreja Valant, ki se je v govoru zahvalila vsem prostovoljcem, ki stanovalcem namenjajo svoj čas, še posebno pa udeležencem današnje akcije.
Po končanem kulturnem programu je ob zvokih mladega harmonikarja Urbana sledilo druženje in sladkanje z rojstnodnevno torto.

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se