Print header

Potopisno predavanje o Argentini in španska urica

23.04.2012


Dne 19.4. ob 15h smo v našem društvu v okviru Dneva za spremembe organizirali potopisno predavanje o potovanju po Argentini, na katerem nam je Manca Dekleva predstavila svoje utrinke z dvomesečnega potovanja po celini. Prisotni so z zanimanjem spremljali predavanje, pri čemer so tudi med predavanjem izražali svoja mnenja, poglede in predstave o Argentini. Predavateljica nam je s svojo predstavitvijo približala samo celino kot tudi argentinsko življenje, navade ljudi in njihove običaje. Tako smo izvedeli nekaj tudi o argentinskih Slovencih, ki so emigrirali tja po drugi svetovni vojni.

Predstavitev je bila prikazana na zanimiv in vsem razumljiv način, ob katerem smo se tudi pošalili in nasmejali. Obiskovalci so bili zadovoljni, saj smo zadovoljili njihova pričakovanja. Vzdušje je bilo pozitivno in skušali smo slediti cilju, katerega namen je bila naša akcija (premagovanje osamljenosti s tem, da naredimo nekaj drugačnega). Sam dogodek je bil posnet tudi na kamero z namenom, da bi promovirali podobne dogodke tudi v prihodnje.
Predavanje smo zaključili s kratkim učenjem španskih besed, ob tem smo spoznali špansko hrano in način pozdravljanja v špansko govorečih deželah, kar je dogodek še obogatilo in ga naredilo še bolj zanimivega. Celoten dogodek smo s tem izvedli po predvidenem načrtu, obiskovalci pa so preživeli prijetno popoldne.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se