Print header

ZDRAVA ATMOSFERA NEVLADNIM ORGANIZACIJAM SLOVENIJE

12.05.2012 Zdrava Atmosfera

Dovolite, da vam predstavimo nevladno organizacijo Zdrava atmosfera, ki s svojimi raznovrstnimi oblikami delovanja prebuja narod, da se vse bolj zaveda človeških vrednot, kot so ljubezen, lepota, dobrota in blagostanje, ki jih vsi nosimo v sebi.

V današnjih časih krize je še toliko bolj pomembno, da človek spozna samega sebe in razvije svoje sposobnosti. Kajti le tako ne bo žrtev vse težjih okoliščin in bo lahko uspešno soustvarjal blagostanje v svoji skupnosti ter s tem zagotavljal napredek in varno prihodnost zanamcem.

V današnji družbi, ki je do te mere podlegla vladavini denarja, da človek izgublja že svojo človečnost, je skrajni čas, da prebudimo vrednote, ki nam zagotavljajo človeka vredno življenje. Na svetu je vse več nasilja, vse manj je srečnih ljudi.

Tehnološki napredek nam ne zagotavlja človeškega napredka, celo več, vse bolj postajamo nečloveški, nesocialni in nesolidarni. Sodobna tehnologija omogoča večji dobiček tistim, ki si na račun ustrahovanih množic, nevednosti in siromaštva, nečlovečnosti in nasilja, kopičijo bogastvo, da bi v imenu kapitala, ki je postal ultimativni vladar sveta, zasužnjili celotno človeštvo. Pravi napredek pa zagotavlja edino naše prizadevanje za dobrobit vsega človeštva. 
S skupnimi močmi, z dobro mislijo v srcu lahko to dosežemo. Člani Zdrave atmosfere se bomo z najplemenitejšimi nameni z veseljem aktivno vključili v človekoljubne dejavnosti nevladnih organizacij in predlagali tudi nove prijeme pri reševanju problemov in ustvarjanju blagostanja za dobrobit nas vseh.

Skupaj lahko naredimo največ ter najdemo najboljše rešitve za srečnejši danes in boljši jutri. Pošljite svoje predloge in želje na mail: zdravaatmosfera.si@gmail.com

Obiščite nas na stojnici na Festivalu prostovoljstva, kjer se bomo prvič javno predstavili.

S hvaležnostjo in zaupanjem člani nevladne organizacije Zdrava atmosfera

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se