Print header

Kako je ime Klubu prostovoljcev Slovenske filantropije?

31.05.2012

V četrtek, 24. 5. 2012, se je skupina prostovoljcev Slovenske filantropije zbrala na prvem sestanku kluba. Imeli smo se fino – malo smo načrtovali, sanjali, razpravljali o prostovoljskih izkušnjah, se veliko smejali … Odločili smo se, da se bomo srečevali vsak zadnji delovni dan v mesecu (načeloma ob 17.00), in da bodo naši sestanki kar se da dinamični.

Na naslednji sestanek, 29. 6. 2012, smo povabili direktorico Slovenske filantropije, Terezo Novak, ki bo povedala nekaj o viziji Filantropije, področjih dela, pogovarjali pa se bomo tudi, kako (še) lahko k razvoju prispevate prostovoljci. Na vsako srečanje bo prišel eden izmed filantropskih sodelavcev, tako da boste prostovoljci lahko sami spoznali, kaj delamo, na katerih področjih, kam se lahko (še) vključite, ali pa preprosto podate mnenja, ideje …

Vabimo vas, da do naslednjega sestanka predlagate, kako naj se imenuje klub prostovoljcev Slovenske filantropije. Predloge (pa tudi vprašanja, ideje, mnenja …) lahko pošljete na e-naslov: neja.smid@filantropija.org, lahko pa nas tudi pokličete na 01/430-12-88.

Dobrodošli dragi aktivni/bodoči/bivši/potencialni prostovoljci Slovenske filantropije na naslednjem srečanju konec junija!

Neja Šmid

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se