Print header

Z dobro voljo izvedli prostovoljsko korporativno akcijo

29.05.2012

 

V petek, 18. maja, so v okviru Festivala prostovoljstva, ki se je odvijal tudi v Ajdovščini, Mladinskemu centru Ajdovščina s korporativno prostovoljsko akcijo v organizaciji Slovenske filantropije priskočili na pomoč prostovoljke in prostovoljci podjetja Eli Lilly Slovenija.

Mladinski center in hotel Ajdovščina se nahaja v Športnem parku Pale na obrobju mesta. Sredi narave in obdan z mnogimi zanimivimi športnimi površinami že na prvi pogled pripoveduje zgodbe o dediščini naše dežele. Tu, sredi čudovitega prepleta kulturne in naravne dediščine, je prostor za srečevanja tradicionalnega in modnega, športnega in družabnega, umetniškega in ustvarjalnega. Mladinski center Ajdovščina je srce aktivnosti mladih v Ajdovščini.
  
Družbena odgovornost podjetij pomeni, da si podjetja pri svojih vsakodnevnih poslovnih dejavnostih prostovoljno in ne zgolj na podlagi predpisov prizadevajo upoštevati družbene in okoljske potrebe.
Številna podjetja družbeni odgovornosti in družbeno odgovornemu ravnanju namenjajo vse več pozornosti in eno vodilnih v tem je tudi Eli Lilly, ki vsako leto organizira globalni dan prostovoljstva, ki se ga je lani udeležilo več kot 24.000 zaposlenih po celem svetu.

Letos je dvanajst prostovoljk in prostovoljcev podjetja Eli Lilly Slovenija z dobro voljo in prostovoljskim delom obnovilo in zaščitilo lesene umetniške skulpture v parku ob Mladinskem centru ter leseno ograjo Mladinskega centra in hotela Ajdovščina. Vzdušje na korporativni prostovoljski akciji je bilo veselo, zaposleni pa so se domov odpravili izjemno zadovoljni ne le zato, ker so opravili dobro delo, temveč tudi zato, ker so se med sabo bolje spoznali.

Družbena odgovorna ravnanja torej niso le strošek ampak investicija in potreben pogoj za uspešnost podjetja v prihodnosti.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se