Print header

Sporočite vaš seznam poletnih aktivnosti

14.06.2012

Poletje je za mnoge čas dopustov, za druge pa priložnost, da se lotijo aktivnosti, ki se jih čez leto zaradi drugih obveznosti niso uspeli udeležiti.

Mnoge prostovoljske organizacije med poletjem ne počivate, temveč pripravljate posebne dogodke in druge aktivnosti. Pri organiziranju le-teh vam morda lahko pomagajo tudi prostovoljci in prostovoljke, ki bi želeli svoj prosti čas v poletnih mesecih posvetiti še komu drugemu, če pa so dogodki namenjeni prav njim, bodo informacij še toliko bolj veseli. Pozivamo vas, da nam pošljete kratek opis dogodkov in aktivnosti (organizator, kraj, datum, namen, kontakt), ki jih za prostovoljce ali z njihovo pomočjo pripravljate za poletne mesece.

Na Slovenski filantropiji pripravljamo seznam poletnih aktivnosti, ki ga bomo poslali vsem organizacijam v Slovenski mreži prostovoljskih organizacij, objavili na www.prostovoljsto.org in z njim seznanili tudi medije. Poskrbite, da bodo na seznamu tudi vaše aktivnosti. Prosimo vas, da nam seznam dogodkov pošljete do petka, 22. junija 2012 na naslov prostovoljstvo@filantropija.org.

Članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij lahko vse svoje novice, dogodke ali povpraševanja po prostovoljcih redno same objavljate na spletni strani www.prostovoljstvo.org. Če slučajno nimate uporabniškega imena in gesla, nas kontaktirajte, oziroma se vključite v mrežo. Kontaktna oseba je Nina Lukashevich, ki je dosegljiva na 01 430 12 88, 051 389 895 ali slovenska@filantropija.org.
Novičke in napovedi dogodkov lahko, če vam časa primanjkuje, pošljete tudi na naslov novice@filantropija.org.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se