Print header

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov v program Mladi v akciji

27.06.2012

Približuje se zadnji prijavni rok v letu 2012. Prvi in drugi prijavni rok kažeta, da v primerjavi s prejšnjimi leti letos večji delež predlogov projektov ustreza formalnim kriterijem upravičenosti (predvsem zaradi uvedene elektronske prijave), kar pomeni, da je za sprejem projekta v program potrebna predvsem kakovost vsebine. 


Na delavnicah bodo prijavitelji lahko izvedeli več o pripravi kakovostnega finančnega načrta ter razjasnili vprašanja, ki se jim porajajo ob pripravi prijavnice. Dodatnih delavnic v poletnih mesecih ali meseca septembra ne bo.

Delavnice za pomoč pri izpolnjevanju prošenj za sprejem projektov bodo potekale v prostorih Hostla Pekarna, ob železnici 16, 2000 Maribor (http://www.mkc-hostelpekarna.si/sl/lokacija), in sicer:

- v sredo, 4. julija 2012:
ob 15.uri: Mladinske izmenjave (Akcija 1.1) in mladinske izmenjave v okviru Akcije 3.1 (Sodelovanje s sosednjimi partnerskimi državami EU)
ob 17.uri: Mladinske pobude – Akcija 1.2

- v četrtek, 5. julija 2012:
ob 15.uri: Evropska prostovoljna služba – Akcija 2.1
ob 17.uri: Usposabljanje in mreženje (Akcija 4.3) in usposabljanje in mreženje v okviru Akciji 3.1 (Sodelovanje s sosednjimi partnerskimi državami EU)

V kolikor se zanimate za Akcijo 5.1 – Srečanja mladih in odgovornih za mladinsko politiko ter Akcijo 1.3 – Projekti mladih za demokracijo, nam to sporočite na elektronski naslov info@mva.si do srede, 27. junija 2012. Kraj in datum teh dveh delavnic bo glede na zanimanje objavljen naknadno.

Na delavnice ste vabljeni udeleženci, ki ste že razvili konkretno projektno idejo za prijavo projekta v program Mladi v akciji. Priporočamo vam, da s seboj prinesete izpolnjeno prijavnico za ustrezno akcijo.

Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite do srede, 27. junija 2012, na elektronski naslov info@mva.si (telefonskih prijav ne sprejemamo!) in ob prijavi jasno navedete, za katero delavnico se prijavljate.


Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se