Print header

Poziv mladim k prijavi na 6-mesečno humanitarno delo

28.06.2012


SLOGA in Zavod Voluntariat vabita mlade med 18. in 26. letom k sodelovanju v drugem pilotnem projektu, financiranem s strani EU, za vzpostavitev Evropskih prostovoljskih enot za humanitarno pomoč, kot je predvideno v Lizbonski pogodbi. Za vzpostavitev Evropskih prostovoljskih enot je po projektu začrtan seminar, ki bo prostovoljce pripravil na 6-mesečno humanitarno delo, skupaj z lokalnimi prostovoljci, in sicer v eni od sledečih držav: Burundi, Čad, Kenija in Centralno afriška republika. Uradni jezik je v treh od štirih omenjenih držav francoščina, tako da bodo imeli posledično kandidati z znanjem francoskega jezika več možnosti za uspešno prijavo.

Način prijave:
V pozivu si lahko preberete več o ozadju projekta in pogojih prijave. V kolikor se vidite v vlogi prostovoljca, izpolnite prijavnico in jo skupaj z življenjepisom v angleščini pošljite na elektronski naslov Slovenia@eurosha-volunteers.org do 2. julija 2012.
Elektronsko sporočilo poimenujte v skladu z navodili v pozivu.
Predizbor kandidatov bo trajal do 9. julija 2012, od 10. do 20. julija pa bodo potekali intervjuji. Vsi kandidati bodo o vsem pravočasno obveščeni.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim