Print header

Brezplačni tečaji računalništva v novem MC Sevnica

30.08.2012


Vsi kdaj pa kdaj rabimo malo spodbude, da začnemo z odkrivanjem nečesa novega, učenjem novih znanj, pridobivanjem novih spretnosti in napredovanjem.
začetni
Z namenom večanja dostopnosti programov vseživljenjskega učenja v KNOFu v sodelovanju z KŠTM Sevnica pričenjamo z brezplačnimi 9-urnimi tečaji računalništva, ki bodo potekali v moderni računalniški učilnici na novi lokaciji Mladinskega centra Sevnica (pri Zdravstvenem domu). Zavod KNOF že od leta 2008 izvaja računalniške in druge multimedijske tečaje v sklopu projekta »Vključi, izobražuj in aktiviraj se«, do danes smo računalniško izobrazili že več kot 200 ljudi, lansko leto pa smo bili del vseslovenske akcije računalniškega opismenjevanja Simbioz@, ki bo potekala tudi letos, od 15. do 19. oktobra.

Naša dva nova brezplačna 9-urna tečaja sta namenjena tako brezposelnim, ki bi si radi našli delo s pomočjo računalnika, kot tudi naprednejšim uporabnikom, ki bi radi izvedeli več o varni uporabi interneta. Če pa ste čisti začetnik, pa imamo za vas tudi uvodni brezplačni tečaj, kjer se naučite osnov tipkanja, uporabe miške, interneta, seveda pa tudi brez e-pošte danes ne gre.

Prijave na tečaje sprejemamo preko telefona 07 81 44 119 ali 031 769 429 (Miha). Tečaji potekajo vsak mesec, takoj ko zberemo dovolj prijav, v MC Sevnica, na naslovu Trg svobode 10, Sevnica, kamor se lahko oglasite tudi po več informacij o naših programih.

Stopite v korak s časom, navežite nove stike z drugimi udeleženci in spoznajte, kako lepo se je učiti z mladimi.

Tečaj organizirata Zavod KNOF so.p. in MC Sevnica, omogočata pa ga KŠTM Sevnica in Občina Sevnica.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se