Print header

Javni razpis za spodbujanje razvoja nevladnih organizacij in civilnega dialoga za obdobje 2012-2014

05.09.2012

Ministrstvo za pravosodje in javno upravo je objavilo Javni razpis za spodbujanje razvoja nevladnih organizacij in civilnega dialoga za obdobje 2012-2014. Javni razpis je namenjen spodbujanju aktivne vloge nevladnih organizacij pri oblikovanju in izvajanju javnih politik, krepitvi usposobljenosti NVO, zagotavljanju servisnih storitev za NVO in promociji nevladnega sektorja.

Razdeljen je v tri sklope:
SKLOP 1: Sofinanciranje projektov horizontalnih NVO mrež na nacionalni ravni;
SKLOP 2: Sofinanciranje projektov regionalnih NVO stičišč;
SKLOP 3: Sofinanciranje projektov vsebinskih NVO mrež na nacionalni ravni.

Več o razpisu najdete tu


Predstavitvena delavnica za javni razpis:

Ministrstvo za pravosodje in javno upravo, bo v ponedeljek 10.09.2012 od 10.00 do predvidoma 13.30 ure organiziralo predstavitveno delavnico za potencialne prijavitelje.
Delavica bo potekala v veliki dvorani (pritličje) Ministrstva za izobraževanje, znanost, kulturo in šport, Maistrova 10, Ljubljana.

Delavnica bo namenjena vsebinski predstavitvi javnega razpisa in odgovorom na vprašanja udeležencev.

Prosimo vas, da najkasneje do četrtka, 7.09.2012 po elektronski pošti: ts(at)ipmit.si potrdite interes za udeležbo na predstavitveni delavnici. V elektronskem sporočilu navedite ime in priimek ter organizacijo. Zaradi pričakovanega večjega števila interesentov, je število udeležencev na posamezno organizacijo omejeno na dve osebi. 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se