Print header

Vas zanima resnična poklicna izkušnja?

04.09.2012

Ste komunikativni, radi in dobro delate v timu? Vas zanima izkušnja direktnega marketinga in promocije razstave? Ste tudi malce romantični in vas zgodbe o vitezih in damah navdušijo do te mere, da bi jim posvetili nekaj svojega časa, še posebej če temeljijo na zgodovinskih dejstvih in strokovnem delu kustosov Narodnega muzeja Slovenije?
Če ste pri tem še dobri organizatorji, natančni in vestni sodelavci in si želite novih izzivov, vas vabimo k enoletnemu sodelovanju kot prostovoljec v Narodnem muzeju Slovenije.

Novembra letos odpiramo osrednjo razstavo tega leta, z naslovom VITEZ, DAMA IN ZMAJ Dediščina srednjeveških bojevnikov. Pridružite se timu za promocijo, preizkusite svoje teoretično znanje in pridobite neprecenljive izkušnje v praksi. Pod vodstvom izkušene muzejske strokovnjakinje za to področje, boste pomagali soustvarjati muzejsko zgodbo o uspehu.
Pošljite nam svoj CV na naslov PR@NMS.SI. Ne pozabite napisati svoje GSM številke ter koliko časa ste nam pripravljeni nameniti (najbolje kar število ur, kateri dan v tednu) in pričakujte naše povabilo na razgovor.

Narodni muzej Slovenije

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se