Print header

Brezplačni usposabljanji za uvajanje mladih v raziskovanje in znanost

11.09.2012

KJE: Murska Sobota in Ljubljana (natančni lokaciji sporočimo naknadno)

KDAJ: četrtek, 20. septembra 2012 (Murska Sobota); sreda, 26. septembra 2012 (Ljubljana); na obeh lokacijah ob 16. uri


V sklopu projekta ZOTKS – mreža za raziskovanje in znanost za predstavnike nevladnih organizacij (društva, zavodi, ustanove) pripravljamo dve usposabljanji za uvajanje mladih v raziskovanje in znanost.
Namen usposabljanja je podati teoretična izhodišča, pomembna za uvajanje mladih v to področje, ter primere dobrih praks tako tistim, ki se že ukvarjajo z uvajanjem mladih v raziskovanje in znanost, kot tudi tistim, ki na tem področju še nimajo izkušenj, ter jim omogočiti izmenjavo izkušenj z izkušenimi udeleženci.

Usposabljanje bo predvidoma obsegalo:

• raziskovalne in znanstvene aktivnosti med mladimi in za mlade v Sloveniji,

• pomen raziskovalnega in znanstvenega dela med mladimi,

• pedagoški pristopi za delo z mladimi na tem področju ter motivacija in spodbujanje mladih za raziskovalno in znanstveno delo,

• raziskovalne in znanstvene metode pri delu z mladimi raziskovalci,

• čas za diskusijo.

Program usposabljanja bo na obeh lokacijah enak, usposabljanje pa bo trajalo približno dve uri. Prijavnica za usposabljanje je na voljo tukajRok za prijave za udeležbo v Murski Soboti je torek, 18. 9. 2012, za udeležbo v Ljubljani pa ponedeljek, 24. 9. 2012. Prijavnico pošljite na elektronski naslov mreza@zotks.si, kjer smo vam na voljo tudi za vse dodatne informacije.

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se