Print header

13. Študentska arena povezuje, prostovoljci iščejo glagol

15.10.2012


13. Študentska arena vabi v svojo družbo od 23. do 25. oktobra 2012 na Gospodarsko razstavišče!

Mlade bo povezovala na različne načine ...
• tiste bolj resne in željne novih znanj v številnih brezplačnih izobraževalnih dogodkih v PREDAVALNICAH in na ARENINEM KRIŽIŠČU,
• ljubitelje žurov, zabave in gledališča ob ŠTUDENTKSEM ODRU, kjer bodo med drugim nastopili improligaši, plesni mojstri Maestro ter igralski mački Jonas Žnidaršič, Jure Godler in Jože Robežnik s predstavo Moja dežela,
• umetniške dušice na UMETNIŠKEM SEJMU, kjer se bo mogoče kupiti stajliš modne dodatke,
• zagrižene okoljevarstvenike in kreativce pa na EKO OTOKU, kjer bo mogoče spimpati kolesa, predelati stara dolgočasna oblačila, sešiti odbite nakupovalne vrečke in še kaj!

Pridi na Študentsko areno, kjer se boš lahko povezoval/-a s številnimi ORGANIZACIJAMI IN PODJETJI, ki nudijo kopico priložnosti, ključnih informacij, znanja in izkušenj za mlade: o študiju doma in v tujini, izobraževanju, zaposlovanju, osebnih financah, mednarodnem sodelovanju, zdravju, skrbi za okolje, literaturi, aktivnem preživljanju prostega časa, umetniškem ustvarjanju in še in še.
Vstop prost!

NE SPREGLEJ!
24. in 25. oktobra bo v dvorani C potekal zaposlitveni sejem Moje delo.

Na stojnici Slovenske filantropije bodo lahko vsi obiskovalci oddali svoj predlog za glagol za prostovoljstvo. Ker čistilci čistijo, peki pečejo, zdravniki zdravijo in voditelji vodijo, mi pa v najboljšem primeru volontiramo, kar je brezUPno!
Zaupaj svoj predlog prostovoljcem in dopolni slovensko slovnico z novo besedo, ki se bo potegovala za mesto v SSKJ. Si UPaš?
Takoj dobiš zapestnico, najboljše predloge pa čakajo tudi druge nagrade. Več

POVEŽI SE ŠE TI!

Več informacij:
www.dobimo.se
facebook.com/studentskaarena
twitter.com/studentskaarenaNazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se