Print header

Rute in šali v dobrodelne namene

07.11.2012 Slovenska filantropija

Gimnazija in ekonomska srednja šola Trbovlje je ena najbolj dobrodelnih šol v Sloveniji. Tradicionalno vsako leto organizirajo Miklavžev sejem, na katerem zberejo okoli 5000 € in ves denar podarijo v dobrodelne namene. Sami dijaki kasneje pripravijo še obdarovanje otrok z dedkom Mrazom. Letos se je odvijal še dobrodelni koncert, zbran denar pa podarili bivši dijakinji in njenima dvojčicama. Na šoli poteka tudi projekt Simbioz@, med letom dijaki obiščejo stanovalce domov upokojencev, svojo prostovoljsko žilico pa izkažejo tudi na druge načine. In to še ni vse.

Letos so se odločili za prav poseben projekt. PROJEKT RUTE IN ŠALI. Akcija poteka že celo jesen in bo trajala vse do 1. decembra, ko bodo vse zbrane rute in šale razstavili na NAJVEČJI PRODAJNO–ULIČNI RAZSTAVI od Gimnazije in ekonomske srednje šole Trbovlje do Delavskega doma Trbovlje. Rute in šale bo mogoče tudi kupiti. Cilj je zbrati 10 000 € za dobrodelne namene.

Poleg tega, da boste lahko »kupili« rute in šale, bomo predstavili celoten projekt, lahko si boste ogledali razstavo likovnih del dijakov GESŠ Trbovlje, se udeležili okrogle mize na temo RUTE, šolski pevski zbor pripravlja super koncert in še in še ...

Več na http://www.gess.si/rute/

In zakaj takšen uvod. Rad bi vas povabil k sodelovanju, da skupaj zberemo še več rut in šalov, kot so si dijaki zamislili. Povabite sodelavce, prijatelje, znance.

Zbirajo dijaki, učitelji, občani, gimnazije iz drugih mest in celo drugih držav, pridruži se lahko cela Slovenija.

Kontakt za prevzem rut in šalov v Ljubljani in Zagorju: Rusmir Delić, 040 912 717, rusmir.delic@gmail.com

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se

Slovenska filantropija FIHO
mddsz MJU
Euskladi.si Creatim Ržišnik Perc
Dostavljalec
Copyright © 2021 Slovenska filantropija, vse pravice pridržane | Politika varovanja zasebnosti | PiškotkiProdukcija: Creatim