Print header

Sadeži družbe v Sevnici

28.11.2012

Srečanje prvošolcev OŠ Sava Kladnika Sevnica z oskrbovanci Doma upokojencev

Vsaka jesen je magično obdobje. Svežina zelene barve se začne prelivati v mavrico zlatordečih odtenkov. Narava nam ponuja obilno letino in velik zaklad darov.

Spretne in ustvarjalne roke prvošolcev v podaljšanem bivanju so jih oblikovale v čudovite izdelke. Spomnili smo se naših sosedov, oskrbovancev Doma upokojencev Sevnica in jim v teh jesenskih dneh poslali nekaj svojih izdelkov. Želeli smo jih razveseliti in jim polepšati jesen življenja v domu.

V okviru projekta Sodelovanje z okoljem - Sadeži družbe, smo se učenci 1. razreda, ki obiskujemo podaljšano bivanje, odpravili na obisk v Dom upokojencev. Doživeli smo topel in vesel sprejem oskrbovancev in vseh zaposlenih. Zelo so se nas razveselile oskrbovanke doma, ki so nas pričakale v delavnici. Z njimi smo poklepetali in se čudili množici njihovih izdelkov, ki smo jih opazili na policah. Presenečeni smo bili nad njihovo ustvarjalnostjo.

Čas nam je hitro minil ob skupnem petju in prijetnem klepetu. Nepozabno je bilo srečanje s stoletnico, gospo Urško. V šolo smo se vračali veseli, polni prijetnih vtisov. Ob odhodu smo si obljubili, da se še srečamo.

Vsem oskrbovancem Doma upokojencev želimo še dolgo, pisano jesen in veliko ustvarjalnih uric.

Prvošolci podaljšanega bivanja ter učiteljici Rezika Kunšek in Martina Trbovc

      

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se