Print header

Usposabljanje prostovoljcev v pedagoško-doživljajskih in terapevtskih turističnih programih »HO-PE-TOUR« (vključeni konji)

09.01.2013

Na sedežu USTANOVE - FUNDACIJE NAZAJ NA KONJA bo dne 1., 2. in 3. februarja 2013 med 9. in 18. uro potekal program usposabljanja za prostovoljce, zasnovan na podlagi identifikacije potreb po vključevanju prostovoljcev v pedagoško-doživljajskih in terapevtskih turističnih programih »HO-PE-TOUR«, ki temeljijo na aktivnostih s konji.

Slušatelji bodo v programu usposabljanja pridobili temeljne kompetence, ki jim bodo omogočale sposobnost aktivnega sodelovanja in nudenje kvalitetne podpore strokovnim timom, ki bodo v prihodnje izvajali programe HO-PE-TOUR. V programu je na voljo 20 prostih mest. Udeležijo se ga lahko udeleženci iz Slovenije in Hrvaške. Program traja 50 šolskih ur in se izvaja v obliki predavanj in delavnic.

Prijavite se z obrazcem »Prijavnica na program usposabljanja prostovoljcev za delo v pedagoško - doživljajskih in terapevtskih turističnih programih HO-PE-TOUR«. Prijavnico in podrobnejše informacije najdete na spletni strani http://ho-pe-tour.com oz. na sledeči povezavi: http://ho-pe-tour.com/usposabljanja/

Rok prijave je 20. januar 2013!

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se