Print header

Soustvarjaj - Evropska prestolnica mladih Maribor 2013

10.01.2013

Leto 2013 je leto v znamenju mladih. Je leto priložnosti, inovativnih projektov in kreativnih misli. In center aktivnosti je Maribor, ki nosi prestižen naziv Evropska prestolnica mladih 2013 (EPM Maribor 2013). Skozi celo leto se bodo vrstile številne aktivnosti. Zanimive delavnice, poučni seminarji, okrogle mize, mednarodne konference in festivali, ki bodo v mesto ob Dravi pripeljali strokovnjake, veljake in mlade iz celega sveta. Pridružite se nam in soustvarjajte EPM Maribor 2013.

EPM Maribor 2013 je, kot eno od ključnih področij, v svoj program vključila tudi razvoj in pomen prostovoljstva. Prostovoljstvo je poleg izobraževanja in zaposlitve ključni mehanizem socialne vključenosti, želimo pa tudi pokazati, da prostovoljstvo ni zgolj neplačano delo. Z inovativnimi idejami, svojim znanjem in predlogi lahko kot prostovoljci EPM Maribor 2013 kreirajo projekte, sodelujejo pri organizaciji lokalnih in mednarodnih dogodkov in izvedbi programov, hkrati pa s tem pridobivajo izkušnje, nova poznanstva ter reference.

Postani prostovoljec EPM Maribor 2013!

»S prostovoljnim delom v Mariboru sem že pridobila veliko znanj na različnih področjih ter spoznala veliko novih, zanimivih ljudi. Delam, kar želim in se ob tem še zabavam, saj ni takšnega pritiska, ki običajno prihaja s plačanim delom,« je povedala Anthy, EVS prostovoljka, ki pomaga pri EPM Maribor 2013.

Postati prostovoljec EPM Maribor 2013 je izkušnja, ki obogati življenjepis, zato vse mlade, ki imajo veliko kreativne energije in želijo širiti obzorja ter kreirati EPM Maribor 2013, vabimo, da se nam pridružijo.

Vsak se lahko prijavi preko spletne strani www.mb2013.si, zavihek Postani prostovoljec.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se