Print header

Bi prostovoljili na EuroBasket 2013?

26.02.2013

Slovenija bo med 4. in 22. septembrom gostila EuroBasket 2013. Največji športni dogodek v zgodovini Slovenije bo našo državo postavil v središče pozornosti celotne Evrope, samo predvidevamo pa lahko kako močno bo vplival na življenjski ritem pri nas. Evropskega prvenstva v košarki ne bo brez prostovoljcev, brez tistih, ki se bodo odločili zavihati rokave in postati del organizacije, postati del ekipe v Celju, Jesenicah, Kopru in Ljubljani.

KAKO POTEKAJO PRIJAVE?

Vsi, ki si želijo sodelovati se lahko prijavijo prek spletne aplikacije, ki je na voljo na naslednji povezavi. Prijave so možne samo preko spleta, ob prijavi pa kandidati vstopajo v nabor potencialnih kandidatov, ki bodo dokončno izbrani v izbirnem postopku.

KDO SE LAHKO PRIJAVI?

Prijavijo se lahko vsi košarkarski navdušenci, starejši od 18 let in si želijo sodelovati pri največjem športnem dogodku v zgodovini samostojne države. Prostovoljce navadno krasijo prijaznost, ustrežljivost, zanesljivost in fleksibilnost. Priporočeno je znanje tujih jezikov in seveda čim daljša časovna razpoložljivost v času prvenstva. 

DO KDAJ POTEKAJO PRIJAVE?

Prijava med prostovoljce je mogoča do 20.aprila, vsi kandidati pa bodo do 5. maja obveščeni o nadaljnjem postopku izbire kandidatov oziroma o terminih dodatne predstavitve.

KATERA PODROČJA DELA SO NA VOLJO?

Kandidati se lahko prijavijo na kar 12 različnih delovnih področij, ki so tekmovalni del, IT, medijski del, akreditacije, info točke, transport, atašeji ekip, usmerjanje občinstva/varnost, promocije, VIP, brisalci parketa, podpora organizaciji in navijaške cone. V prijavnici je mogoče izbrati 3 področja dela.

KJE DOBITE VEČ INFORMACIJ?

Več informacij o prvenstvu in postopku izbire prostovoljcev vam je na voljo na spletni strani www.eurobasket2013.org, na Facebooku www.fb.com/EuroBasket2013, www.fb.com/kosarkarski.prostovoljci in Twiiter računih @EuroBasket in @Lipko2013.

 

 

 

 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se