Print header

Druženja, ki prinašajo srečo

11.03.2013

Tudi letos smo se učenci 7. a in 7. b razreda družili z babicami in dedki, in sicer na srečanju v šoli, 22. 1. 2013. Najprej smo jim pripravili kratek kulturni program, nato pa smo skupaj delali v dveh delavnicah. Prva skupina je pletla in  se pogovarjali o starih običajih. Izvedeli smo veliko zanimivega. Druga skupina pa je pripravljala različne namaze v kuharski učilnici.  Nato smo vsi skupaj uživali v klepetu in v dobrih namazih. Srečanje pa smo zaključili s skupinskim plesom.

Nekaj vtisov z našega srečanja:

Hvala, da se spomnite na babice in dedke – s tem obujamo spomine na šolske dni. (gospa Žvajker)

Tudi babice in dedki so pomembni. Včasih kar ne gredo iz hiše, zato je prav, da jih malo razvedrimo s srečanjem z njihovimi vrstniki. Vsi so bili nasmejanih obrazov, da so lahko preživeli nekaj sijajnih trenutkov s svojimi vnuki. Hvala za takšno razburljivo srečanje. (gospa Dudek, gospa Krajnc)

Omizje številka tri je pripravilo skutin namaz, ki smo ga tudi z veseljem pojedli in poplaknili s čajem. Hvala za povabilo in lep večer, saj si pogosto ne vzamemo časa za klepet. (gospa Petelin)

Dela je bilo malo, užitkov pa veliko. Lepo je opazovati vnuka pri delu v družbi svojih sovrstnikov. (gospa Zemljič)

Kako hitro čas beži! Lepa hvala za vajino veliko srce. Tudi babice smo vesele, ker se naši vnuki dobro počutijo. (gospa Dreu)

Hvala vam, da ste se spomnili na nas. Bilo nam je lepo, imam lep občutek, da nas imate radi. Dobra ideja je takšno srečanje. (gospa Javornik)

Sreča je veliko več, kot kaže oko. Toplo nas zadene vsako drobno, iskreno presenečenje. Brez velikih besed, prestižne drže, dragih bleščav. Samo minutka dragocenega časa zame, zate, zanjo v tej nori dirki časa. Danes smo preživeli nepozabni urici, ko se je spet potrdila stara resnica, da za doseganje velikih ciljev ne potrebuješ veliko. Dragi učenci in dragi učiteljici, gospa Tatjana in gospa Simona, resnično je bilo vredno, saj smo tudi me, babice, doživele nekaj iskrenega, čudovitega druženja. Hladen zimski dan vam je uspelo spremeniti v praznik. (gospa Zorjan, gospa Tušek)


Hvala, le tako naprej. Če nam bo zdravje dopuščalo, se ponovno pridružimo (gospa in gospod Peklar).

Bilo je lepo, saj smo se družili z babicami in dedki. Obe moji babici sta prišli na srečanje. Ker sta bili kuharici, sta se odločili, da gresta v skupino, kjer smo delali namaze. Imela sem se zelo lepo. Moji babici pa sta bili veseli, da sem ju povabila na srečanje. (Klara Krajnc)

Ena skupina je pripravila zelo okusne namaze, v drugi skupini pa smo pletli. Babice so res uživale, ko so govorile o svoji preteklosti. Mi pa smo jih z veseljem poslušali. (Tinkara Kovačič)

Zelo smo se zabavali ob druženju z našimi babicami in dedki. (Lara Dreu)

Imeli smo se super. Naše babice in dedki so zelo uživali. (Žiga Breznik)

Razredničarki, Simona Peserl Vezovnik in Tatjana Kraner

Zapis s slikami 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se