Print header

Živahna izmenjava predmetov v Radovljici

05.04.2013

Društvo Šent, enota Šentgor je danes ob 11. uri v svojih prostorih priredilo izmenjavo uporabnih predmetov, s katero so se pridružili vseslovneskemu Dnevu za spremembe v organizaciji Slovenske filantropije.

Pri prirpavi je pomagalo 11 prostovoljcev, ki, kot je dejala vodja enote, Marija Zupanc, vsakodnevno veliko doprinesejo delovanju društva in so neprecenljiv člen pri zagotavljanju storitev za uporabnike. Dogodka se je udeležila tudi ravnateljiva OŠ Antona Janše, Jelena Horvat. Tej šoli so na Šentgoru namenili zbrana sredstva, da podprejo obisk šole v naravi, ki jo bodo organizirali septembra, in tako zagotovijo tudi socialno ogroženim učencem letovanje. Ravnateljica se je Šentgoru in vsem zbranim zahvalila za srčnost in
darežljivost vseh, ki so pri akciji sodelovali.

Za OŠ Antona Janše so se Šentgorovci odločili, ker kar nekaj nekdanjih učencev šole sedaj obiskuje programe psihosocialne rehabilitacije enote.

Društvo Šent je nevladna organizacija, ki je namenjena posameznikom s težavami v duševnem zdravju in tudi tistim, ki se znajdejo v trenutni duševni stiski. K današnjemu dnevu so veliko prispevali tudi uporabniki, saj nekateri med njimi društvu prav tako pomagajo kot prostovoljci.

  

Akcijo je podprla tudi Občina Radovljica.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se