Print header

SKUHNA te vabi za mizo!

11.04.2013

Sodeluj in s svojimi pogledi sooblikuj kulturno-kulinarične dogodke bližnjih in daljnih dežel! Spoznaj okuse, vonje in legende Afrike, Azije in srednje ter južne Amerike. Svetovna kuhinja po slovensko!

Skuhna te lepo vabi, da rešiš kratek spletni vprašalnik. Za odgovarjanje potrebuješ manj časa kot ga potrebuje jajce, da se trdo skuha!
Tvoji odgovori bodo v pomoč pri pripravi dogodkov  posvečenih kulinariki dežel svetovnega juga. Skuhna bo tri sodelujoče nagradila z vabilom na doživljajski večer za dve osebi. Klikni tu >>>

Skuhna, širni svet na našem krožniku, je inovativen projekt socialnega podjetništva, ki sta ga zavoda Global in Voluntariat razvila skupaj z migranti, ki živijo v Sloveniji.

Migranti so mojstri in mojstrice kulinarike svojih dežel. Združeni so v projektu Skuhna, kjer pripravljajo doživljajske dogodke: kulinarične delavnice v krajših in daljših izvedbah in catering za (poslovne) dogodke. Poleg odličnih kuharjev, tradicionalnih receptov in izbranih sestavin so pristnost, družabnost in širši kulturni kontekst tisto, kar naredi Skuhnine dogodke posebne.

Bi radi okusili kenijsko kosilo? Gambijsko večerjo? Vas mika, da bi se naučili pripravljati tradicionalne indijske jedi? Nostalgični po dobrotah Maroka?

V Skuhni pa so tudi glasbeniki, pevci, plesalci. Ko smo dobro razpoloženi Skuhna lahko postane še več, kot le kuh'na!

Sodeluj - klikni tu >>> in izpolni kratek spletni vprašalnik. Skuhna se veseli vaših odgovorov in se zanje že vnaprej lepo zahvaljuje.

Več o Skuhni na: www.skuhna.si. Lepo vabljeni in dober tek! 

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se