Print header

Korporativni prostovoljci za DCA v Ljubljani

16.04.2013

V petek, 12. aprila 2013, se je v Dnevnih centrih aktivnosti za starejše Povšetova, Gosposvetska in Puhova odvijala velika korporativna prostovoljska akcija Pozavarovalnice Sava, d.d.. Več kot petdeset korporativnih prostovoljcev je zavihalo rokave, prijelo za valjčke in čopiče ter za barvami popolnoma osvežilo tri dnevne centre aktivnosti (DCA) za starejše. Pozavarovalnica Sava je poskrbela tako za čopiče in valjčke kakor tudi za potrebne barve in, kar je najpomembnejše, za pridne roke.

  
Po jutranji pogostitvi s kavico in sladkim ter slanim prigrizkom so z delom začeli okoli 9. ure. Z veliko dobre volje in zagnanostjo jim je delo odlično uspelo. Seveda so na pomoč priskočili tudi vsi trije strokovni sodelavci DCA ter nekateri člani. Skupaj so prebarvali preko 1000 m2 stenske in stropne površine. Nekatere stene Dnevnih centrov aktivnosti so tako zasijale v popolnoma novih barvah, druge pa so dobile novo, še kako potrebno svežino. Člani dnevnih centrov bodo tako v lepih in pobarvanih prostorih aktivno in z večjim veseljem in zagnanostjo sodelovali tudi naprej.


Hvala vsem korporativnim prostovoljcem pleskarjem in članom DCA, ki so priskočili na pomoč in prispevali svoj neprecenljiv delež pri prenovljenem izgledu Dnevnih centrov aktivnosti na zgoraj omenjenih lokacijah.

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se