Print header

Možnost prostovoljnega dela v Ekvilib Inštitutu

18.04.2013

Ekvilib v okviru pobude Globalne SOFE vabi prostovoljce oz. prostovoljke, ki bodo delali predvsem na projektu s področja umetnosti in kulture. Delo bo vključevalo zlasti pomoč pri organizaciji in izvedbi projektnih aktivnosti, ki jih načrtujemo v naslednjih mesecih v okviru Globalne SOFE.

1) pomoč pri projektu Kreativna karavana: iščemo prostovoljno pomoč vseh, ki bi želeli sodelovati pri organizaciji projektnih aktivnosti, pri spremljanju članov skupine Rainbow House of Hope iz Ugande, ki bo v Ljubljani na gostovanju od 3.5. do 10.5. Skupini bosta po šolah izvajali delavnice in predstave, tako da bi prostovoljno pomoč potrebovali pri organizaciji ter pri spremljanju na dogodkih, hkrati pa tudi pri drugih nalogah Ekvilib Inštituta.

S prostovoljcem/prostovoljko bomo sklenili dogovor o opravljanju prostovoljnega dela, ure dela pa si bo lahko razporedil/a glede na lastne obveznosti oz. potrebo po delu. Zaželjeno št. ur na teden: 8, v času povečanega obsega dela pa tudi več.

Prijave za prostovoljno delo: čim prej. Predvidoma bomo pogovore z zainteresiranimi izvedli 25.4.2013.

Kratek opis, zakaj bi z nami želeli delati kot prostovoljci, opis svojih relevantnih izkušenj ter svoj življenjepis pošljite na naslov jana@ekvilib.org.

Še nekaj besed o GLOBALNI SOFI (Global State OF Art) - to je pobuda Ekvilib Inštituta in partnerjev, v okviru katere raziskujemo in promoviramo vlogo umetnosti in kulture za doseganje trajnostnih družbenih sprememb na lokalni in globalni ravni. Osredotoča se na odnos med umetnostjo, družbeno - politično sfero in socialno pravičnostjo ter raziskuje moč umetniškega izražanja in ustvarjanja za mobilizacijo in doseganje političnih, družbenih, osebnih in lokalno – globalnih sprememb.

Globalna SOFA začenja z majhnimi koraki, z željo po velikih spremembah. Več informacij na: www.sofaglobal.org

Nazaj | Arhiv
Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se