Print header

Izvajanje izobraževanj v vaši organizaciji

Ponudbo naših izobraževanj si lahko ogledate tukaj. Prisluhnili vam bomo in pripravili izobraževanje tudi izven ponujenih programov, saj si prizadevamo izpolniti potrebe in pričakovanja vseh zainteresiranih.  Izobraževanja nudimo iz področij prostovoljstva, komunikacije in vodenja skupin ter reševanje konfliktov, medgeneracijskega sodelovanja, migracij in medkulturnosti tako za nevladne organizacije, javne zavode, posameznike kot tudi podjetja. Ponudbo po sklopih in ciljnih skupinah si lahko ogledate tukaj.

»Dijaki so aktivno sodelovali, razmišljali, podajali svoja mnenja, se morali opredeliti ZA in PROTI. Delali smo na odnosu uporabnik – prostovoljec. Pogovor je potekal o čustvih moči, nemoči, o stiskah in o razumevanju posameznih pojmov. Kako človeka v stiski krepiti in mu pomagati na način vključevanja v normalno življenje? Učili smo se graditi partnerski odnos. Vse, kar smo na delavnici pridobili, lahko uporabimo v našem vsakdanjem življenju za gradnjo trdnega in širokega mostu človeka k človeku.« - Nikica Grkman, Srednja zdravstvena šola Ljubljana

Zakaj izobraževanje zaupati ravno nam?

  • Izobraževanja Slovenske filantropije odgovarjajo na izzive, s katerimi se prostovoljci srečujejo v praksi, saj smo nacionalna referenčna organizacija na tem področju.
  • Največja prednost naših izobraževanj leži v kakovostnih in izkušenih izvajalcih, ki so sposobni v kratkem času povezati skupino, slišati potrebe udeležencev in podati vsebine na strokoven ter hkrati zanimiv način.

Kontaktna oseba: Mateja Slapnik, usposabljanja@filantropija.org, 01 433 40 24.

 

Prijava na e-novice

Prijava na e-novice

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov:

Prijavi se