PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaSpremljanje in/ali aktivno preživljanje prostega časa z dečkom100154
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave06.02.2023
Opis dela

Imaš veselje do dela z mladimi in bi rad_a del prostega časa namenil_a pomoči mladostniku? Na Slovenski filantropiji iščemo prostovoljca_ko, ki bi ponudil_a spremstvo 11-letnemu dečku. Deček bi potreboval spremljanje ob ponedeljkih in petkih od 16.30 z začetkom v Črnučah. Spremljalo bi se ga do doma (Ljubljana Bežigrad) z mestnim avtobusom ali s taksijem (prostovoljec pri tem nima stroškov). Želja dečka je, da bi potekalo tudi druženje s prostovoljcem_ko v smislu aktivnega preživljanja prostega časa – skupne športne aktivnosti (tenis, metanje na koš), da bi se skupaj odpravila v mesto, v kino itd.

Prostovoljec_ka se lahko odloči samo za spremljanje in/ali aktivno preživljanje prostega časa z dečkom, odvisno od vaše želje in časovne razpoložljivosti.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželeno je veselje do dela z mladimi in želja po aktivnem preživljanju prostega časa. Pred pričetkom dela je potrebno opraviti Uvodno izobraževanje za prostovoljce na Slovenski filantropiji: https://www.prostovoljstvo.org/uvodno-izobrazevanje-za-prostovoljce.


Trajanje dela : daljše obdobje


Št. ur na teden : 2-6 oz. po dogovoru


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 06.02.2023 - 06.04.2023

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki