PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč tujcem pri učenju slovenščine100213
OrganizacijaZasavska ljudska univerza
LokacijaZagorje, Trbovlje, Hrastnik
datum_objave23.03.2023
Opis dela

Vabimo vas, da se pridružite naši prostovoljski skupnosti in s svojim znanjem slovenščine pomagate tujcem, ki se želijo naučiti jezika. Vaše prostovoljsko delo bo pomagalo pri integraciji tujcev v slovensko družbo in jim omogočilo lažje vsakodnevno življenje.

Vaša naloga bo, da nudite pomoč pri učenju slovenščine tujcem. Lahko sodelujete pri individualnih ali skupinskih srečanjih, kjer boste pomagali pri razumevanju in izgovarjavi slovenskih besed ter pri usvajanju slovnice in besedišča. Pomagali boste tujcem izboljšati njihovo sporazumevanje in se tako lažje vključiti v slovensko družbo.


Primerno za : Posameznike, Tujce, Kratkotrajno delo


Področja dela : Vzgoja in izobraževanje, Tujci


Oblika dela : Družabništvo, Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Za prostovoljstvo pri učenju slovenščine tujcem ne potrebujete posebnega izobraževanja, saj vam bomo zagotovili vse potrebne informacije in gradivo za učenje. Potrebujete le dobro znanje slovenščine in pripravljenost za delo s tujci.


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : 1-2 uri


Kontakt : Nikolaja Bukovšek   |  T: 031 617 335   |  E: nika.bukovsek@zlu.siVeljavnost objave : 23.03.2023 - 23.05.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki