PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčna pomoč osnovnošolcem in srednješolcem100225
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave29.03.2023
Opis dela

Šolsko leto gre počasi proti koncu in vedno več staršev otrok v stiski se na nas obrača za pomoč pri učenju. Na Slovenski filantropiji iščemo več prostovoljcev, ki bi bili pripravljeni ponuditi individualno učno pomoč posameznemu otroku. Otroci obiskujejo osnovno ali srednjo šolo in potrebujejo različno pomoč: nekateri le spodbudo oz. nekoga, ki jih bo pri učenju usmerjal, spet drugi pa več razlage oz. inštrukcij posameznega predmeta. Pomoč prostovoljcev poteka kontinuirano, enkrat do dvakrat na teden po uro ali dve na območju MOL (na domu družine, v knjižnici ali šoli).


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljca_ke pričakujemo veselje do dela z otroki. Predhodne izkušnje niso potrebne, pred pričetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija: http://prostovoljstvo.org/uvodno-izobrazevanje-za-prostovoljce.


Trajanje dela : do konca šolskega leta


Št. ur na teden : 1-3


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 29.03.2023 - 29.05.2023 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki