PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUčenje matematike in angleščine100483
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave17.11.2023
Opis dela

Šolsko leto je že v polnem teku, s tem pa tudi stiske otrok, ki jim šola ne gre tako dobro od rok. Prostovoljca_ko iščemo za 12-letno dekle, ki obiskuje 7. razred osnovne šole. V šoli je uspešna, le matematika in angleščina ji delata težave in težje napreduje. Vesela bi bila pomoči prostovoljca_ke, ki bi ji pomagal_a tako, da bi se skozi šolsko leto kontinuirano dobivala enkrat na teden v knjižnici Fužine ali Moste. Pomoč lahko ponudite ali pri angleščini ali matematiki ali oboje skupaj. 


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Učna pomoč


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, zaželeno je veselje do dela z mladimi. Pred pričetkom dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce na Slovenski filantropiji. Prihodnje izobraževanje bo potekalo 9. in 10. decembra 2023 - prijavite se lahko prek obrazca: https://www.filantropija.org/prijave/uvodno-izobrazevanje/


Trajanje dela : do konca šolskega leta


Št. ur na teden : 1,5-2


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 17.11.2023 - 17.01.2024 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki