PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaUdeleženec na mednarodni karavani po Evropi - POČITNICE MALO DRUGAČE100683
OrganizacijaSLOGA - Platforma nevladnih organizacij za razvojno sodelovanje in humanitarno pomoč
Lokacijapotujemo po Evropi: Italija, Slovenija, Belgija, Francija, Nemčija
datum_objave20.05.2024
Opis dela

Za sodelovanje pri projektu The Future We Want iščemo mlade prostovoljce, stare od 18 let naprej, ki bi se nam pridružili na karavani z avtobusom po evropskih mestih.

Udeleženci karavane bodo povsod, kjer se bodo ustavili, z uličnimi akcijami in zagovorništvom nagovarjali mimoidoče na trgih mest na temo 12. cilja trajnostnega razvoja; odgovorna poraba in proizvodnja, kot je npr. hitra moda oz. hitra potrošnja tekstila.

Pogoji za prijavo;

- 18 ali več let
- da prebivajo v Sloveniji, ni pa nujno, da imajo slovensko državljanstvo.
- znanje angleškega jezika.

Svoje potovanje bomo začeli 26. 8. 2024 v Neaplju, nato nadaljevali v Florence, Bologna, Vicenza, Koper, Ljubljana, Augsburg, Strasbourg, Nancy, Aachen, Liege, in 15. oz. 16.9. zaključili v Bruslju.

Vsak nov kandidat bo s SLOGA podpisal dogovor o prostovoljstvu. SLOGA mu bo plačala prevoz do Neaplja in nazaj domov, prav tako bo imel plačano celo pot karavane, vključeno s spanjem in hrano (3 x vegetarijanski obrok) in 400 EUR žepnine. Izbrani kandidati si bodo po opravljeni seznanitvi s projektom in opravljenih online nalogah izbrali skupino mladih, v kateri bi se želeli bolj angažirati na karavani: pritegovanje pozornosti - cirkuške spretnosti, zagovorništvo ali online campaign.

Pridružite se nam in PREŽIVITE POČITNICE NEKOLIKO DRUGAČE


Oblika dela : Animacija, Informiranje, Zagovorništvo


Trajanje dela : od 25. avgusta do 15. septembra 2024


Kontakt : Nataša Novak   |  T: 040 204 464   |  E: natasa.novak@sloga-platform.orgVeljavnost objave : 20.05.2024 - 20.07.2024

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2024 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki