PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPomoč pri skrbi za dvojčici33552
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaLjubljana
datum_objave23.06.2022
Opis dela

Mlada mamica, ki ima dva meseca stari dvojčici, si želi prostovoljko, ki bi ji lahko priskočila na pomoč v napornem obdobju. Gospa je čez teden večino časa sama z dvojčicami, ker živi v četrtem nadstropju brez dvigala pa si čez teden žal ne more omogočiti izhodov iz stanovanja. Želi si prostovoljko, ki bi jo obiskala vsaj dvakrat na teden v poznih popoldanskih urah in ji tako pomagala ter s tem omogočila, da bi lahko vsi šli na sprehod. Ravno tako si želi družbe za klepet, saj se počuti osamljeno ter pomoči pri manjših gospodinjskih opravilih, da bi si lahko malo odpočila. Delo bo potekalo na domu družine na Viču in v njeni okolici (v primeru sprehoda).


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo, Pomoč na domu, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljke pričakujemo veselje do dojenčkov in občutek za delo z ljudmi. Predhodne izkušnje niso potrebne, pred pričetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija.


Trajanje dela : daljše obdobje


Št. ur na teden : 3


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 23.06.2022 - 23.08.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki