PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDruženje z dekletom33554
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaMaribor
datum_objave23.06.2022
Opis dela

Za 9 let staro dekle iščemo prostovoljko, ki bi bila pripravljena del svojega prostega časa nameniti za družabništvo. Dekle je odlična učenka, vendar zaradi izraženega avtizma nekoliko manj spretna v komunikaciji z vrstniki. Počuti se osamljeno, zato si želi družbo prostovoljke predvsem čez poletje (prostovoljsko delo se lahko nadaljuje tudi jeseni), ki bi skupaj z njo preživela del svojega prostega časa. Skupaj bi malo poklepetali, šli na sprehod, v kino, se zabavali. Ker je njena mami med tednom dopoldan v službi, si želi družbo predvsem takrat, koliko časa na teden pa bi želeli nameniti za prostovoljstvo je stvar dogovora. Lahko sta to dve uri ali več. Druženja bi potekala na domu družine na Pobrežju.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine, Otroci in mladi


Oblika dela : Družabništvo


Pričakovane izkušnje :

Od prostovoljke pričakujemo veselje do otrok in občutek za delo z ljudmi. Predhodne izkušnje niso potrebne, pred pričetkom prostovoljskega dela je potrebno opraviti izobraževanje za prostovoljce, ki ga organizira Slovenska filantropija.


Trajanje dela : čez poletje


Št. ur na teden : po dogovoru


Kontakt : Mateja Slapnik   |  T: 070 641 967  Veljavnost objave : 23.06.2022 - 23.08.2022

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki