PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaSprehajalec/ka 10 letnega psa33566
OrganizacijaDruštvo kROG 9
LokacijaLjubljana (Savsko naselje, Župančičeva jama)
datum_objave12.09.2022
Opis dela

Iščemo prostovoljce in/ali prostovoljke za sprehajanje starejšega psa. Pes je star 10 let, je čipiran, cepljen, socializiran in zdrav, pasme border collie. Njegov lastnik je odšel na zdravljenje, ki bo trajalo nekaj časa. V obupu so iskali tudi začasnega skrbnika ter pomoč zavetišča. Lastnikova mama je starejša oseba, ki tudi sama potrebuje pomoč, hodi s pomočjo berel in ga ne zmore sama sprehajati.Je živahen in igriv, ter obožuje dolge sprehode v naravi. Gospa je naša uporabnica in bi z našo pomočjo želela rešiti psa pred oddajo v nov/drug dom in pred zavetiščem. Če imaš rad/rada živali in imaš večx v tednu čas za daljši sprehod, imaš čut za pasje potrebe in si zanesljiva odgovorna oseba, se nam prosim javi. Kuža čaka.


Primerno za : Posameznike, Družine, Skupine


Področja dela : Prostovoljstvo v času Covid-19, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Narava in živali, Starejši


Oblika dela : Drugo, Družabništvo, Pomoč na domu, Spremljanje


Trajanje dela : Dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : po dogovoru


Kontakt : Mojca Kirn   |  T: 031652189   |  E: krog9.drustvo@gmail.comVeljavnost objave : 12.09.2022 - 12.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki