PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaAdministrator 33569
OrganizacijaDruštvo kROG 9
LokacijaLjubljana
datum_objave12.09.2022
Opis dela

Iščemo prostovoljko/prostovoljca za administrativna dela in ureditev pisarne v Društvu KROG 9. Dinamika društva je fokusirana na viške & donacije hrane in razdelitev uporabnikom, ki so socialno šibki, potrebni pomoči, ranljive skupine, družine in posamezniki. Delo obsega: - rokovanje z računalniško opremo (poznavanje Office orodij, predvsem excel, delo v internetu in na socialnih omrežij), - komuniciranje: e-pošta, tel. komunikacija (z uporabniki, s sodelavci, z mediji, s podporniki) - preprosta pisarniška opravila: printanje in urejanje dokumentacije, evidentiranje, skrb za pisarno. Iščemo osebo, ki ima veselje do dela v administraciji, je natančna, storilna in zanesljiva. Izkušnje z organizacijo in vodenjem ter digitalne veščine so prednost. Možnost je tudi občasnega dela od doma.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Prostovoljstvo v času Covid-19, Pomoč pri nesrečah / krizne situacije, Človekove pravice, Ranljive skupine, Otroci in mladi, Starejši, Tujci


Oblika dela : Administracija, Anketiranje, Delo z mediji, Drugo, Informiranje, Novinarsko delo, Priprava in izvedba projektov, Promocija, Raziskovanje, Svetovanje (telefonsko, osebno), Trženje, Zbiranje denarja


Pričakovane izkušnje :

Administrativna znanja, zaželjeno upravno administrativna znanja, izkušnje dela v pisarni.


Trajanje dela : po dogovoru


Št. ur na teden : po dogovoru


Kontakt : Mojca Kirn   |  T: 031652189   |  E: krog9.drustvo@gmail.comVeljavnost objave : 12.09.2022 - 12.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki