PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaVarstvo oseb z DS in njihovih sorojencev na vikend seminarju ali enodnevnih predavanjih33576
OrganizacijaDRUŠTVO DOWNOV SINDROM SLOVENIJA
Lokacijarazlično / odvisno od lokacije dogodka
datum_objave15.09.2022
Opis dela

Na vikend seminarjih in enodnevnih dogodkih varuh skrbi za čas predavanj za osebe z DS in njihove sorojence. Če gre za enodnevni dogodek, je ta čas omejen za nekaj ur dopoldan. Kadar pa se organizira vikend seminar, pa je prisotnost varuha potrebna za čas dogodka, to je od petka zvečer do nedelje popoldan. Varuh poskrbi za osebe z DS in njihove sorojence za čas predavanj (2 - 3 ure). Ponavadi se izvajajo delavnice, umetniške ali gibalne. Popoldan je varuh prost, njegova prisotnost pa je zopet potrebna zvečer na družabnem večeru, kjer poskrbi za varstvo oseb z DS, tako da lahko starši v miri poklepetajo.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Kultura in umetnost, Šport in rekreacija, Ranljive skupine, Vzgoja in izobraževanje, Otroci in mladi, Starejši


Oblika dela : Animacija, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Spremljanje


Pričakovane izkušnje :

Izkušnje so zaželene, predvsem pa iščemo osebo, ki ima občutek za delo z ljudmi z različnimi posebnostmi, je ustvarjalna, iznajdljiva in topla.


Trajanje dela : po dogovoru oziroma ob izvedbi dogodka


Št. ur na teden : odvisno od dogodka 1-3 dni


Kontakt : Nataša Tanko    |  T: 064 229 910    |  E: downov.sindrom.slo@gmail.comVeljavnost objave : 15.09.2022 - 15.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki