PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaPrisotnost pri izvedbi masaž na Ceragem posteljah33603
OrganizacijaZavod Z ljubeznijo
LokacijaLogatec, Tržaška cesta 18, p Logatec 1370
datum_objave17.08.2022
Opis dela

Naš zavod razpolaga z večjim prostorom in petimi masažnimi posteljami, ki samodejno izvajajo zelo učinkovite zdravstvene masaže. Pomagajo pri splošnem boljšem počutju. Dokazano izboljšuje zdravje sladkornih bolnikov, bolnikov z multiplo sklerozo, zelo učinkovito odpravlja stres, ki se nakopiči v telesu, spodbuja imunski sistem k boljšemu delovanju,.... Delo prostovoljca je da bolnika pravilno namesti na posteljo in z gumbom določi temperaturo in program. Postelja samodejno poskenira hrbtenico in prične z masažo. Delo je zelo enostavno, ker je vse prikazano na razpredelnici. Po končani masaži se z bolnikom poklepeta, ker marsikdo od bolnikov to zelo potrebuje.


Primerno za : Posameznike, Tujce


Področja dela : Ranljive skupine, Zdravje


Oblika dela : Drugo


Pričakovane izkušnje :

Dobra komunikacija z ljudmi in prijaznost.


Trajanje dela : dolgoročno sodelovanje


Št. ur na teden : 2h oziroma po potrebi


Kontakt : Andreja Trček   |  T: 031 690 570   |  E: info@zavodzljubeznijo.siVeljavnost objave : 17.08.2022 - 17.10.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki