PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDruženje33604
OrganizacijaZavod M asist
LokacijaLjubljana Rudnik
datum_objave17.08.2022
Opis dela

Za uporabnika našega programa osebne asistence iščemo prostovoljca, ki bi prišel za 1 uro enkrat ali dvakrat na teden oz. kolikor prostovoljcu čas dopušča. Gospod je invalid na vozičku, zaradi česar težko zapusti hišo, saj biva v prvem nadstropju. Kot bivši kolesar zelo pogreša obiske v naravo, zato iščemo osebo, ki bo lahko osebni asistentki pomagal/a pri izhodih iz hiše in krajših sprehodih ter mu tako polepšala dan.


Primerno za : Posameznike, Tujce


Področja dela : Ranljive skupine, Starejši


Oblika dela : Družabništvo


Trajanje dela : Po dogovoru


Št. ur na teden : 1-2


Kontakt : Jasmina Sanda   |  T: 040891467   |  E: zavodmasist@gmail.comVeljavnost objave : 17.08.2022 - 17.10.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki