PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDelo v uredniškem odboru na projektu informiranja33620
OrganizacijaSlovenska filantropija
LokacijaSlovenska filantropija/delo od doma
datum_objave29.08.2022
Opis dela

Delo v timu, sodelovanje z ostalimi člani uredniškega odbora. Iskanje novic, ki se vam zdijo zanimive/pomembne za osebe, ki še ne živijo dolgo v Sloveniji, a težko same dostopajo do novic v njim razumljivem jeziku. Skrajševanje in poenostavljanje člankov v lažjo in tako bolj dostopno slovenščino, priprava povzetka. Koordinatorka zbere novice, jih pošlje prevajalcem in jih nato objavi na socialna omrežja, kjer dosežejo ciljno skupino. Kasneje tudi pomoč pri organizaciji medkulturnih dogodkov. Namen projekta je zagotoviti dostopne informacije za vse, pomoč pri vključevanju v družbo in medkulturno povezovanje. Delo se deli med približno 8-9 oseb (cca. 4 prevajalci, 4 osebe v uredniškem odboru, koordinatorka).


Primerno za : Posameznike, Mladoletne, Delo od doma


Področja dela : Kultura in umetnost, Ranljive skupine, Otroci in mladi, Tujci


Oblika dela : Delo z mediji, Informiranje, Izobraževanje, Novinarsko delo, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Delo od doma


Pričakovane izkušnje :

Predhodne izkušnje niso potrebne, le neko osnovno znanje o iskanju informacij in pisanju tekstov.


Trajanje dela : do decembra 2022


Št. ur na teden : približno 3 ure


Kontakt : Kaja Kadunec   |  T: 031 451 955   |  E: kkadunec@gmail.comVeljavnost objave : 29.08.2022 - 29.10.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki