PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDruženje z otrokoma po vrtcu33626
OrganizacijaSlovenska filantropija - Prostovoljska pisarna Koper
LokacijaKoper
datum_objave02.09.2022
Opis dela

Na nas se je obrnila mlada družina z dvema malčkoma, ki obiskujeta vrtec. Mlada mama je onkološka bolnica in je v velikih bolečinah, oče pa ima večizmensko delo. Družina bi na splošno potrebovala malo razbremenitve, saj sta otroka stara komaj 18 mesecev in 3.5 let. Družina išče prostovoljko, ki bi se lahko enkrat do dvakrat na teden po dve uri (med 15.30 in 17.30) družila z otrokoma na igrišču blizu njihovega bloka v Olmu.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine


Oblika dela : Družabništvo


Pričakovane izkušnje :

Veselje do dela z otroki, pripravljenost sodelovati/pomagati družini dlje časa, saj se otroci hitro navežejo. Pogoj je opravljeno uvodno usposabljanje za prostovoljce, ki ga bomo kmalu organizirali v Kopru.


Trajanje dela : Dolgoročno sodelovanje, začetek po 20.9.


Št. ur na teden : 2-4


Kontakt : Mirjam Golja   |  T: 070713332   |  E: prostovoljstvo.koper@filantropija.orgVeljavnost objave : 02.09.2022 - 02.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki