PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaIzvajanje delavnic za starejše 33641
OrganizacijaSpominčica - Alzheimer Slovenija
LokacijaLjubljana
datum_objave07.09.2022
Opis dela

Poješ, plešeš, rišeš, ustvarjaš, telovadiš, obvladaš računalnik ali imaš druga znanja in si kako drugače aktiven? Postani prostovoljec v Spominčici in podeli svoje znanje starejšim, na delavnicah in aktivnostih Spominčice. Različne delavnice in aktivnosti izboljšajo kakovost življenja starejših. V času epidemije COVID-19 se delavnice izvajajo v živo preko spleta. Na delavnicah lahko skupaj z udeleženci naredite miselne vaje, ustvarjate, telovadite, se sprostite, plešete, pojete, karkoli bi znali primerno predstaviti. Prostovoljec lahko postane vsakdo, ki ga veseli delo z ljudmi in bi rad opravljal delo v dobro drugih ali v splošno korist. Spominčica nudi vsem prostovoljcem usposabljanje o demenci in mentorja, ki jim je na voljo za pomoč in podporo pri prostovoljskem delu. S prostovoljskim delom v Spominčici boste pridobili nove izkušnje tako na poklicnem kot na osebnem področju. NE POZABITE deliti svoje znanje. Ko delimo dobro, se to množi!


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Ranljive skupine


Oblika dela : Administracija, Družabništvo, Informiranje, Izobraževanje, Organizacija delavnic, prireditev aktivnosti, Pomoč pri vzgoji, Priprava in izvedba projektov


Trajanje dela : po dogovoru


Kontakt : Sara Gregori   |  T: 01 256 51 11   |  E: info@spomincica.siVeljavnost objave : 07.09.2022 - 07.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA ENOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h


Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2022 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki