PRIJAVA
LOOKING FOR VOLUNTEERING OPPORTUNITIES?    

Posredovalnica prostovoljskih del

SI
Naziv delaDružabništvo starejšim33642
OrganizacijaSpominčica - Alzheimer Slovenija
LokacijaLjubljana
datum_objave07.09.2022
Opis dela

Želite nekomu polepšati čas? Iščemo prostovoljce za družabništvo starejšim osebam. DRUŽABNIŠTVO = brezplačno druženje z osebami z demenco na njihovem domu. Družabniki z osebami z demenco kakovostno preživljajo prosti čas, se z njimi družijo, krepijo veščine, ki so jih pridobili tekom življenja, igrajo »resne igre«, berejo, prebirajo revije, obujajo prijetne spomine z gledanjem slik v fotoalbumih ali gredo na sprehod. Prostovoljcem bo v Spominčici zagotovljeno strokovno usposabljanje za družabnike, nudenje pomoči pri uvedbi družabništva, mentorstvo skozi celotno družabništvo, koordinacija programa in intervizije. Termin družabništva je po dogovoru. Ko podarimo svoj čas, naredimo veliko dobrega. Dobro pa se z dobrim množi! NE POZABITE, da z malim lahko dosežemo veliko.


Primerno za : Posameznike


Področja dela : Človekove pravice, Ranljive skupine, Vzgoja in izobraževanje, Starejši


Oblika dela : Družabništvo, Pomoč na domu


Pričakovane izkušnje :

Pričakovane izkušnje : Spominčica – Alzheimer Slovenija namenja posebno pozornost izboljšanju kakovosti življenja oseb z demenco v domačem okolju. To želimo doseči tudi z družabništvom, ki ga Spominčica izvaja že od leta 2015. Družabništvo želimo razširiti po celotni Sloveniji, zato vas vabimo, da se nam pridružite v naši mreži prostovoljstva. S prostovoljskim delom prispevamo na lokalni, nacionalni in mednarodni ravni pri doseganju razvojnih ciljev tega ti


Trajanje dela : po dogovoru


Kontakt : Sara Gregori   |  T: 01 256 51 11   |  E: info@spomincica.siVeljavnost objave : 07.09.2022 - 07.11.2022 | (Poteklo)

PRIJAVA NA E-NOVICE

Ne zamudi pomembnih obvestil in dogodkov. Želite prejemati Prostovoljske e-novice? Vpišite vaš e-mail:KONTAKT

01 433 40 24

info@filantropija.org

www.filantropija.org

Vsak delavnik od 8h do 16h
Spletna stran www.prostovoljstvo.org je projekt Slovenske filantropije, nosilke Slovenske mreže prostovoljskih organizacij. Na enem mestu posameznikom, prostovoljskim organizacijam in širši javnosti predstavljamo vse pomembne novice na področju prostovoljstva. Z razvitim informacijskim sistemom povezujemo zainteresirane prostovoljce in prostovoljske organizacije. Vsebine novic, dogodkov in prostovoljskih del prispevajo članice Slovenske mreže prostovoljskih organizacij.

© 2023 Slovenska filantropija. Vse pravice pridržane. | Politika zasebnosti | Piškotki